شیرینی مشهدی


این شیرینیها رو واسه عید امسال درست کرده بودم و تا به امروز وقت نشد که براتون بذارم
اینها همون شیرینی مشهدی یا همون شیرنی آلمانی هستند
حالا هر چی دوست دارید صداش کنید ، بنده فقط میتونم بگم که بسیار لذیذ  بودند :))
با این مقادیر میتونید حدود ۴۰ عدد شیرینی درست کنید که البته این شیرینی ها تعدادش نصف میشه و میتونید حدودا ۲۰ عدد داشته باشید
حالا براتون توضیح میدم که چرا ؟:))

مواد لازم :
پودر قند ۱۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
آرد ۴۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل و نمک ، از هر کدام نصف قاشق چای خوری
مقداری مارمالاد مورد دلخواه
مقداری عسل
کنجد ، بادام خرد شده یا خلال ،  پودر پسته ، گردوخرد شده به مقدار لازم
* اگر مایل بودید میتونید از هر کدام که دوست داشتید استفاده کنید ، و بهتره که کنجد و بادامها تفت داده باشند


طرز تهیه :
کره را همراه با پودر قند و وانیل خوب  زده تا پوک و نرم شود زرده ها را یکی یکی اضافه کرده و چند دقیقه دیگه به زدن مواد ادامه میدهم


 مخلوط آرد و خمیر را اضافه کرده و خمیر را ورز میدهم 
دقت کنید خیلی به خمیر فشار وارد نکنید تا خمیر لطیفی داشته باشید



خمیر را به ۲ قسمت تقسیم  کرده ، روی سطح صافی آرد پاشیده و خمیر را پهن میکنیم دقت کنید که قطر خمیر خیلی نازک و خیلی ضخیم نباشد
من از ۲ مدل کوچک و بزرگ قالب استفاده کردم ، شما میتونید فقط از ۱ قالب استفاده کنید
خمیر های قالب زده باید به تعداد مساوی باشند ، چون در آخر ۲ عدد از این شیرینها روی هم قرار میگیرند


شیرینی ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده اید ، با دمای ۱۷۰ درجه قرار بدهید
بگذارد شیرینی ها کمی خنک شود و روی یک شیرینی را مقداری مارمالاد زده و شیرینی دیگری  را روی ان قرار دهید
میتونید تو این مرحله هم از عسل  استفاده کنید 



سپس روی شیرینی را کمی عسل  بمالید و درون کنجد یا بادام یا هر چیز دیگه که میل دارید آغشته کنید 


 در این مرحله شیرینی های شما آماده هست و میتونید نوش جان کنید 
نوش جان ، گیلدا










Kommentare

  1. اووی ننم وای خیلی خوشمزه و خوشگل شده منم درست کنم به هوس انداختی منو گیـــــــــــــــــلدا جون

    AntwortenLöschen
  2. عزیزم م م م جات خالی بود د دد
    مرسی نازنینم م م **

    AntwortenLöschen
  3. من همین رسپی رو ی بار درست کردم ولی شسیرینی ها تو فر وا رفت ! انگار ک کره ش آب بشه ! چرا ؟! :(((

    AntwortenLöschen
  4. زیبا جان , نمیدونم کجای کارتون اشتباه بوده
    چون خیلی از دوستان میگن همین دستور رو استفاده کردم ولی خراب شد
    بعد متوجه میشیم که یا فر گرم نبوده یا بجای پودر شکر یا قند از خود شکر استفاده کردن
    یا بجای ترازو از پیمانه استفاده کردن یا فقط زیر فر رو روشن کردن و خیلی چیزهای کوچیک دیگه که مشخص میشه ایراد کار بوده
    احتمال میدم نه اندازه کافی انسجام نداشته و خمیرتون شل بوده و به ارد بیشتری احتیاج داشته
    ولی عزیزم نا امید نشید و دوباره سعی کنید :)

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts